Euro a dat înapoi câștigurile pe care le realizase ieri, 24 Mai, începând o descreștere din nivelul 1.4130, care s-a dovedit a fi o rezistență importantă, nereușind astfel să finalizeze o corecție în zona rezistenței noului canal descendent:

De aici, se pot trasa deja concluzii conform cărora, dacă astăzi prețul, în eventualitatea unei noi încercări nereușite de a trece peste 1.4130, va trece sub nivelul psihologic 1.4000, rămâne de așteptat doar a se vedea ce se întâmplă în raport cu 1.3970. O trecere convingătoare ori o consolidare sub acest nivel, deschide calea către prima țintă de marcare a profitului (1.3900) și către și mai mari descreșteri pentru moneda unică din următoarele două motive esențiale ce țin de analiza tehnică: 1) străpungerea suportului canalului descendent (ce se semnifică energia mare a urșilor) și 2) străpungerea suportului canalului descendent va însemna și străpungerea necklineului head and shouldersului de pe daily, în acest ultim context, marcările de profit urmând a fi făcute în jurul lui 1.3700.

Dacă o trecere hotărâtă sub 1.4045 nu se va materializa, poate fi așteptată o nouă încercare de concretizare a corecției.

Versiunea video

This Post Has 2 Comments

  1. ThinkAgainRo

    Am intrat ls ora 20.34 cu un short pe euro la 1.4100!vedem mâine ce şi cum!Nu înţeleg de ce de exemplu indexul francului creşte indexul dolarului scade şi totuşi paritatea USD/CHF scade şi ea?E simplisim şi incorect pct meu de vedere?

    1. Dorin Roșu

      Legat de indecși, în primul rând să nu uităm că indexul dolarului derivă din indecșii celorlalte monede, nefiind de sine stătător. În al doilea rând, tocmai din cauza unor situații de genul, prefer să nu mă complic făcând paralele între indexul X și paritatea Y ce conține și moneda X; iau paritatea singură și atât.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × one =

*