Iată că a trecut și furtuna NFP, ceea ce înseamnă că ar fi de așteptat mișcări mai calme și mai hotărâte pe AUD/USD. Analiza tehnică evidențiază că paritatea a intrat în consolidare, sub forma unui range cu suportul 1.0580 și rezistența în 1.0770:

Dat fiind că pe D1 se găsește o tendință ascendentă și că pe H4 prețul a străpuns fanionul într-o manieră nu numai clasică sugerării continuității tendinței precedente (în acest caz una de tip ascendent), dar și într-una care a adus prețul într-o zonă propice căutării unor poziții de cumpărare, este posibil ca noi coborâri să nu mai ajungă la suportul flatului, evident sporind optimismul taurilor.

O trecere peste 1.0770 dă naștere oportunităților unor tranzacții de cumpărare cu potențial de transformare în poziții de tip investiții forex, aceasta după depășirea maximului 1.1010. O trecere sub 1.0580 va favoriza ordinele de vânzare până-n zona minimului precedent, respectiv 1.0439, rămânând a se observa la momentul respectiv cum va reacționa piața în acea zonă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 19 =

*