EUR/USD

Moneda unica a confirmat nivelul psihologic 1.4000. O stagnare peste acest nivel va favoriza astfel, in timpul sesiunii europene, aprecierea euro in raport cu dolarul. O trecere sub acest nivel ar insemna o schimbare a tendintei generale a paritatii eur/usd din ascendenta in descendenta.

 

NZD/USD

Pretul a strapuns suportul canalului ascendent de pe plansa H4, in prezent parand a dezvolta o confirmare pentru nivelul psihologic 0.8300. Daca acesta va fi confirmat ca rezistenta ar insemna ca noi miscari descendente sunt de asteptat, in timp ce o revenire peste 0.8300 ar fi una cu revenirea in canalul ascendent si deci cautarea pozitiilor long.

 

AUD/USD

Suportul 1.0500 a reusit sa reziste deprecierii de ieri, 06.09.2011, fapt care ar favoriza asccensiunea. Cu toate acestea pretul intampina o rezistenta importanta in zona 1.0600(35). O trecere peste aceasta zona ar insemna continuarea tendintei ascendnete in timp ce confirmarea ca rezistenta a accesteia se va traduce prin intrarea paritatii intr-o tendinta side-ways.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 12 =

*